Vikten av att hitta bonusarna

 När man spelar om pengar på nätet så går det alltid (om man bortser från det statliga spelmonopolsföretaget) att få bonusar. Är man lite klurig går det att få bonusar på nästan varje insättning och även mellan dessa. Det ena är att man måste vara med på många olika spelsidor eftersom man då hela tiden kan spela på den sida som för tillfället ger bonus. Men det handlar lika mycket om att veta vilka bonusar som finns och hur man får dem. En sida som radar upp olika spelbonusar är www.bonus.n.nu. Sidan radar upp tre av de vanligaste bonusvarianterna vilka är grunden för bonusspel. Men man ska inte tro att det slutar där. Utöver dessa finns även freespin och flera mindre bonusvarianter som endast finns på vissa spelbolag.

Men som tidigare nämnts så är grunden att man är med i många bolag. Det man då ska komma ihåg är att vid varje registrering kommer man få erbjudande om en välkomstbonus. Denna brukar vara mer generös än de bonusar som sedan delas ut löpande. Väljer man bara att vara medlem i några få bolag kan man jämföra denna välkomstbonus för det finns stora skillnader. Ett bolag ger 400kr i bonus om man sätter in en egen hundring. Det är en extra registreringsbonus på 400% men samtidigt bara 400kr. Ett annat alternativ är att sätta in 1000kr på ett bolag och få 1000kr i bonus. Procentuellt mindre men större summa. Vilken som är bäst beror alltså på vad man prioriterar.

Det andra som skiljer är omsättningskravet. Detta är ett krav som måste vara uppfyllt innan pengarna från bonusen går att ta ut. Ju längre man har på sig desto bättre. Säg att man till exempel har fått 1000kr i bonus så kanske man inte vill känna sig tvingad att omsätta dessa pengar 30 gånger på 30 dagar. Spel ska vara en njutning – inte en stress.  Läs mer om mer om vad man ska tänka på och vad man kan jämföra när det gäller välkomstbonusar på den här underisdan på bonus.n.nu.

Categories: På gång