sponsrad video- Carina Berg

Detta är ett sponsrat inlägg. Det betyder att jag får en liten slant för att publicera det. Men det är ändå mina åsikter och tankar. Som vanligt är det dessa som ni får följa i min blogg. Mina tankar om film och foto och tv.

Att filma filmer är en sak – att göra tv-show är en helt annan. Var på inspelningarna på Så ska det låta häromdagen och insåg att en sådan produktion skulle vara omöjlig att göra med mina förutsättningar. Men en talkshow då?

Kolla in filmen ovan och avgör själv . Carina Berg som är en av mina favoriter när det gäller intervjuer kommer nu igång med en egen talkshow. Som vanligt kör hon sitt eget race med sina egna underfundiga frågor. Tekniskt är det något helt annat att filma. Det är inte avancerat alls. KOlla in sista halvan på filmen där man får se glimtar ur showen. Enkelt, rakt och ärligt filmat. Precis som talk-showen kommer att vara. Enkel rak och ärlig.

Jag kommer att se den med lätthet. Inte bara för att jag gillar henne. Inte bara för att jag tycker det är bra gäster. Utan även för att studera kameratekniken. En dag är dag jag som står bakom kameran.

Categories: Nyheter