Qurator.se – allt för alla

 Sidan qurator.se är en av de bloggar jag följer då den ofta har intressanta artiklar om egentligen allt möjligt och det skiljer sig mellan hur man enklast jämför elbolag till hur man lånar pengar på det bästa sättet. Så vad är det då som gör qurator.se så bra enligt min uppfattning? Jo det är väldigt enkelt och det är att artiklarna är väldigt välskrivna och har ofta en koppling till aktuella händelser med en egen ”input” där man kan få ett annat perspektiv än från de traditionella medierna.

Jag hittade till exempel en bra artikel om sparkonton som gjorde att jag gick från mitt vanliga sparkonto hos SEB till Akelius Spar med en skillnad på drygt 4 % per år som jag annars hade missat och det är en av anledningarna till att jag väljer att skriva om qurator.se.

Jag hoppas att det är fler som kommer att börja besöka den här bloggen då det kan göra att man hittar något som man annars hade missat och man kanske även hittar ett sätt att spara pengar eller att välja ett elbolag som bara använder sig av miljövänlig el.

 Så besök gärna http://qurator.se för att hitta mer information som kan hjälpa dig i din vardag.

Categories: Uncategorized