Olika sätt att tjäna pengar hemifrån

 Att jobba hemma är en stor frihet men kräver även en hel del disciplin då man kan bli distraherad av tvätt, disk och allt annat som behöver göras i hemmet. Några av de vägar man kan gå för att tjäna pengar hemifrån är följande:

 Webbshop

Att starta en webbshop är inte så svårt som man först kan tro. Ett helt gratis alternativ är att starta en blogg via en bloggportal och visa bilder samt skriva om de saker man säljer över nätet. Det viktiga är bara att man tydligt visar hur man ska köpa sakerna så att inte folk bara tror att det är en vanlig blogg. Ett annat alternativ är att hyra in sig på en färdig webbshop. Detta behöver inte kosta mer än någon hundralapp per månad och då får man allt vad en webbshop behöver ha med allt från betalningsmöjligheter till tydliga sätt att presentera sina varor.


 Adsense

I denna artikel finns en reklamruta. En ruta som visar reklam genom Googles reklamprogram.Varje gång någon klickar på reklamen så genereras en viss inkomst till den person som äger webbplatsen. Har man en hemsida med många besökare kan detta sätt ge en hel del även om varje klick bara ger någon krona.

 Produktprovare

Det finns flera vägar att gå för att bli produktprovare. Men det handlar alltid om samma sak. Man får produkter gratis från ett företag för att man ska testa och utvärdera dessa. Vissa företag ger ett 10-tal produkter för att man ska dela med sig till vänner och bekanta. Andra ger bara en produkt men kräver i gengäld att man skriver en utvärdering som tar några minuter.

Visserligen tjänar man inte pengar på detta men man spar pengar som man annars hade lagt på exempelvis schampo eller mat. På så vis tjänar man ju i alla fall pengar långsiktigt.

Categories: Uncategorized