Hitta ett kreditkort som passar dig

Att ha ett kreditkort ger innehavaren en extra trygghet om något skulle gå fel och när jag reser utomlands så har jag alltid med mig ett kreditkort som jag förvarar i kassaskåpet på hotellet för att vid händelsen att jag förlorar min plånbok ändå ska kunna ha pengar och kunna ta mig till flygplatsen.

Då kreditkorten under lång tid haft ett otroligt dåligt rykte så är det väldigt många människor som undvikit att skaffa ett kreditkort men då har man valt helt fel då det inte längre är så dyra räntor som det tidigare var och numera finns det flera exempel på kreditkort som erbjuder upp till 6 månader helt räntefria avbetalningar. Det betyder inte att man ska använda sitt kreditkort på samma sätt som om man fått 10 000 kr extra på kontot då det faktiskt inte är pengar som är dina utan är enbart utlånade till dig.

Därför är det viktigt att man alltid tänker över sina inköp med sitt kreditkort så att man inte i onödan använder det eller att man köper saker som man egentligen inte behöver då det är pengar som måste betalas tillbaka.

För att kunna hitta ett kreditkort som passar dig så är det viktigt att hitta en jämförelse sida om vilka kreditkort som erbjuder bra räntor och avbetalningsplaner så att man inte i onödan betalar mer än man behöver.

Categories: På gång