De annorlunda funktionerna som erbjuds på dejtingsidorna avgör vilken som passar bäst.

Det finns miljoner av singlar i Sverige så det är klart att det är svårt att hitta rätt. Det finns även många (men inte miljoner) av dejtingsidor på nätet så det är klart att det är svårt att veta vilken som är bäst. Många gånger kan de se väldigt lika ut vid första anblicken men vid djupare analys hittas skillnader. Det handlar då främst om funktioner på dejtingsidan som gör att just den sticker ut ur mängden.

Nischade – Ett sätt att vara annorlunda är att erbjuda starkt nischade dejtingsidor. Det kan t.ex. vara att man enbart vänder sig till homosexuella, kristna eller högutbildade.

Personlighetstest – När man skapar en profil får man alltid fylla i en del information om sig själv. Men hur mycket som ska fyllas i varierar kraftigt. En dejtingsida på internet har ett test som består av över 250 frågor. Dessa ligger sedan till grund för vad de kallar för IdealPartner vilket är ett program som letar fram olika partners som passar in på just den profilen man skapat. Orsaken att det är så många frågor är att man lättare ska kunna skapa en algoritm som gör att man hittar sin drömpartner.  Läs mer om IdealPartner och den dejtingsida som erbjuder denna matchningstjänst på dejtsidan.se.

Information – Även om det största fokuset ligger på att träffa någon så kan det vara intressant att läsa om vad man ska tänka på när man träffas, vanliga frågor kring förhållande och liknande. Hur stor artikelbas kring detta som sidorna erbjuder är mycket varierande. Detta är också något som man som nybörjare inte tänker på att man behöver. Men precis som med allt här i världen så tar man bättre beslut desto mer kunskap man har.

Är man ändå osäker efter att ha jämfört dejtingsidorna finns en möjlighet att testa sig fram. De allra flesta erbjuder nämligen att man kan testa sidan med vissa begränsningar. Gå till denna sida för att läsa om hur man gör för att testa gratis dejting.

Categories: På gång